HALUATKO SAADA INSPIRAATIOTA KEITTIÖÖN JA TARJOTA PERHEELLESI HERKULLISTA KOTIRUOKAA?

Ruoanlaitto on mukavaa, kun tietää mitä on tekemässä ja raaka-aineet ovat valmiina. Hyvä ruoka on nautinto ja yhdessä syöminen on yksi elämän ihanimpia, arkisia asioita. Kiireessä mikään ei tunnu mukavalta ja siksi olemmekin suunnitelleet palvelun, joka helpottaa arjen sujuvuutta ja mahdollistaa herkullisen, monipuolisen ja terveellisen aterioinnin.

TOP10

SYYTÄ VALITA A&A RUOKAKASSI

A&A Ruokakassin sisältö on valittu samoista tuotteista, jotka ovat Anton & Anton Ruokakaupan valikoimassa. Tuotteiden valintaperusteina ovat hyvä maku, tuoreus, tuotannon eettisyys, lisäaineettomuus, sesonginmukaisuus ja tunnettu alkuperä.

  • Enää ei tarvitse miettiä "Mitä tänään ruoaksi?". Me mietimme puolestasi.
  • Tilaus ja maksu kätevästi verkossa ja ruokakassi toimitetaan kotiovellesi tai noudat sen Anton & Antonista.
  • Syöt hyvän makuista, vaihtelevaa ja terveellistä ruokaa.
  • Raaka-aineet ovat hyvälaatuisia, usein luomua ja sesongissa.
  • Aina kotimaista lihaa.
  • Ei ruokahävikkiä.
  • Osaamista. Moni kokee tulleensa varmemmaksi kokiksi A&A Ruokakassin resepteillä.
  • Selkeistä resepteistä isommat lapsetkin osaavat kokata.
  • Hyvä mieli, kun perhe syö hyvin.
  • Hyvin suunnitellut ja oikein mitoitetut ateriat auttavat vähentämään ruokamenoja.

Näin Se Toimii

Me suunnittelemme monipuoliset reseptit kolmen päivän aterioille. Joka viikkoon sisältyy yksi kala-, kasvis- ja lihapäivä. Voit myös tilata Vegekassimme. Jonain päivänä ruoka voi olla laadukas valmisruoka esim. valmis perunamuusi, lammaskaalikääryleet tai ratatouille.

Sinä teet tilauksen verkkosivuillamme. Valitset haluamasi ruokakassin ja maksat tilauksen. Seuraavan viikon tilaus tulee tehdä viimeistään keskiviikkona. Voit tilata ruokakassin myös lahjaksi: valitse vain lahjansaajan toimitusosoite. Voit myös kirjoittaa kommenttikenttään tervehdyksen. Voit tehdä ruokakassiin myös jatkuvan tilauksen. Jatkuva tilaus tehdään lähettämällä sähköposti osoitteeseen: ruokakassi@antonanton.fi. Jatkuva tilaus laskutetaan kerran kuussa laskulla. Jatkuvan tilauksen voit keskeyttää tarvittaessa.

Me pakkaamme tuoreet raaka-aineet ja reseptit tiistaina. Ruokakassi kuljetetaan kotiisi tiistaina klo 15-17 tai 17-19 (toimitusalueet: Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa). Vaihtoehtoisesti kassin voi tilata valittuun Anton & Anton ruokakauppaan, josta se on noudettavissa tiistaina klo 15.30 jälkeen. Huolehdimme kylmäketjun toteutumisesta kotiovellesi saakka. Jos et ole kotona, kuljettajamme soittaa sinulle ja joko jättää sopimuksesta kassin oven ulkopuolelle tai ottaa kassin mukaan, jolloin se on noudettavissa seuraavan päivän ajan Anton & Anton ruokakaupasta. Takaisin kuljetuksesta veloitamme laskulla 10€.

Sinä tai perheenjäsenesi kokkaatte resepteistä maistuvat ateriat ja nautitte yhteisestä ruokahetkestä.

Raaka-aineet

Toimitamme suurimman osan raaka-aineista ruokakassin mukana. Suositeltavaa kuitenkin on, että seuraavat mausteet ja kuiva-aineet löytyisivät kotoa.

Mausteet:

suola
sormisuola
mustapippuri
valkopippuri
oregano, kuivattu
timjami, kuivattu
rosmariini, kuivattu
kurkuma
paprikajauhe
laakerinlehti
chilihiutaleet
kasvisliemi
kaneli
inkivääri
curry

Kastikkeet ja ruokarasvat:

voi
oliiviöljy
rypsiöljy
soijakastike
hunaja
dijonsinaappi
balsaminviinietikka
valkoviinietikka
punaviinietikka
väkiviinaetikka
tomaattisose

Kuva-aineet:

pasta
lisukeriisi 
vehnäjauho
ruisjauho
ruokosokeri
maizenajauho
perunajauho
korppujauho

Muuta:

maito
kananmuna
valkosipuli